Haarwerken - Kapsalon Farida Hairmotion in Driebergen - Rijsenburg
15418
page-template-default,page,page-id-15418,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Elite Hair International Haarwerken

Kaalheid als gevolg van ziekte of medicatie is ingrijpend. U beseft meer dan ooit hoe belangrijk uw kapsel is om u zeker en plezierig te voelen.

 

Meer zelfvertrouwen

 

We zijn blij dat wij wat voor u kunnen betekenen. Als specialisten in het aanmeten en verzorgen van hoogwaardige pruiken kunnen we uw zelfvertrouwen versterken. We zeggen het met een gerust hart: ook voor u is er een pruik waarmee u uzelf kunt zijn!

 

Natuurlijke uitstraling

 

Met minder dan het beste nemen we geen genoegen. Daarom ziet niemand dat u een pruik draagt. De hoge kwaliteit garandeert een natuurlijke uitstraling, een hoog draagcomfort en een minimum aan verzorging. Niet voor niets hebben we zorgvuldig onze fabrikant gekozen en zijn onze medewerkers geschoold in het aanmeten en verzorgen van een pruik.

 

Kennismaken

 

Voordat we een pruik voor u laten maken, maken we graag kennis met u. U weet dan direct wie u vaste contactpersoon is en kunnen we nauwkeurig uw wensen bespreken. In onze kapsalon of bij u thuis nemen we daar alle tijd voor. Uw pruik wordt waarschijnlijk geheel of gedeeltelijk vergoed door de verzekeraar.

 

Steeds meer mensen kiezen voor een pruik van Farida Hairmotion, omdat wij:

 

  • ervoor zorgen dat de pruik past bij de vorm van uw gezicht en de kleur van uw wenkbrauwen
  • de juiste techniek toepassen bij het in model knippen van de pruik
  • alleen de hoogste productkwaliteit leveren
  • eventueel bij u thuis komen passen
  • ook de verzorging van de pruik voor onze rekening willen nemen
  • altijd voor u klaarstaan om service te verlenen